У Рівному дільничні інспектори міліції затримали крадія плазмових телевізорів

У Рівному дільничні інспектори міліції затримали крадія плазмових телевізорів

30.01.14 17:04 0 747
Працівники Рівненського міського відділу міліції впродовж доби встановили, що викрадачем є працівник одного із супермаркетів з продажу побутової техніки. Зловмисник свою вину визнав та вже компенсував торговельному закладу 25 тисяч гривень.

Нещодавно до дільничного інспектора міліції Рівненського МВ УМВС старшого лейтенанта міліції Петра Олексійчука зателефонував керуючий одного із супермаркетів, що займається реалізацією побутової техніки. Чоловік повідомив, що після проведення інвентаризації в торговому закладі працівники виявили нестачу матеріальних цінностей на чималу суму.

Як з’ясували правоохоронці, зловмисником виявився 26-річний рівнянин Дмитро, котрий працював комірником у магазині. Молодик лише за один місяць викрав сім плазмових телевізорів. Цим завдав матеріальну шкоду магазину на 25 тисяч гривень.

— Я брав великі коробки з-під холодильників, ховав туди телевізори і виносив як сміття. Потім коли йшов додому, забирав їх звідти, — розповідає Дмитро. — Кілька телевізорів здав у ломбард. А інші продавав малознайомим людям. Розповідав усім, що вкрай потрібні гроші.

— Наразі триває кримінальне провадження за статтею 191 (Розтрата майна, що було ввірене особі) Кримінального кодексу України, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області полковник міліції Руслан Мельник. — Чоловіку оголошено про підозру.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нові призначення у ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ