У Рівненській області фахівці служби зайнятості виступили на зборах батьків дітей з особливими потребами

У Рівненській області фахівці служби зайнятості виступили на зборах батьків дітей з особливими потребами

30.01.14 13:18 0 733
На запрошення адміністрації Рівненського навчально-реабілітаційного центру «Особлива дитина» фахівці відділу організації профорієнтації обласного центру зайнятості та Рівненського центру професійно-технічної освіти ДСЗ взяли участь у батьківських зборах «Школа життєвої компетентності». У заході взяли участь понад 100 батьків, що виховують дітей з особливими освітніми потребами.

Дуже часто батьки потребують інформації з питань вибору професії, професійного навчання дітей, але не завжди знають, де її шукати. Тому спеціалісти під час заходу презентували послуги служби зайнятості, інформували батьків дітей з особливими потребами про актуальні на ринку праці професії, можливості професійного навчання, сучасні вимоги роботодавців до працівників. Батьків також запросили на консультації та семінари, які постійно проводять спеціалісти центрів зайнятості, а також вручили інформаційно-консультаційні листівки та буклети. Фахівці РЦПТО ДСЗ провели презентацію освітніх послуг навчального закладу служби зайнятості. Вони, зокрема, звернули увагу на широкий спектр ліцензованих робітничих професій, які тут можна отримати. Працівники служби зайнятості відповіли на запитання щодо професійного навчання, реєстрації та послуг, які надаються центрами зайнятості для окремих категорій населення.

Початок такій тісній взаємодії на системній основі покладено ще у 2013 році укладеною угодою про співпрацю між службою зайнятості, громадською організацією "Спілка інвалідів з дитинства "Передзвін" і навчально-реабілітаційним центром "Особлива дитина". У рамках співпраці минулого року було проведено 6 заходів для 75 вихованців цих закладів.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ