На Тернопіллі досвідчений злодій зі Львова обкрадав квартири бережанців

На Тернопіллі досвідчений злодій зі Львова обкрадав квартири бережанців

30.01.14 15:37 0 774
Подружжя із Бережан лише на декілька годин залишили свою домівку без нагляду, а коли повернулися, побачили, що в помешканні хтось погосподарював. У квартирі панував безлад: речі розкидані, шухляди висунуті, а зі сховку зникли ювелірні прикраси. Коли господарі оглянули кімнати, то помітили, що зникли ще й ноутбук та деякі інструменти. Про крадіжку потерпілі повідомили правоохоронців.

Як розповів начальник Бережанського райвідділу міліції Віталій Гросу, через декілька днів надійшло ще одне повідомлення про квартирну крадіжку. З помешкання жительки райцентру невідомі поцупили теж цінні речі. Детально проаналізувавши обидва злочини, міліціонери припустили, що до їх вчинення може бути причетна одна і та ж особа.

Комплекс оперативно-розшукових заходів щодо розкриття крадіжок приватного майна незабаром приніс результат. Виявилося, до майнових злочинів причетний 37-річний житель Львівщини. В поле зору правоохоронців чоловік потрапляє не вперше - за його плечима декілька судимостей.

До Бережан підозрюваний приїжджав зі Львова. Мета візитів зрозуміла – пошуки легкої наживи. До чужих квартир проникав серед білого дня. Упевнившись, що господарів немає вдома, за допомогою розвідного ключа лиходій виламував серцевини замків вхідних дверей. Аби не привертати зайвої уваги, брав з чужих помешкань лише те, що можна було заховати у кишені – золоті вироби, дрібну техніку і гроші. але й цим завдавав чималої шкоди потерпілим. Приміром, лише з одного помешкання виніс добра на майже дев’ять тисяч гривень. Крадені речі збував на ринку у Львові.

За даними фактами відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Триває досудове розслідування.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: відключення ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ