Чернівці: Затверджено міську програму підтримки книговидання

Чернівці: Затверджено міську програму підтримки книговидання

31.01.14 11:00 0 700
На черговій сесії Чернівецької міської ради затверджено міську програму підтримки книговидання імені бургомістра Антона Кохановського на 2014-2019 роки, яку підготовлено з метою реалізації у Чернівцях державної політики у сфері книговидавничої справи, популяризації високохудожньої, соціально значущої літератури.

Виконання Програми сприятиме популяризації культурної спадщини, формуванню позитивного і привабливого іміджу Чернівців, підвищенню інтересу громадян до українських та місцевих книговидавців, зростанню обсягів випуску книг як за назвами, так і за тиражами, поповненню книжкових фондів бібліотек, популяризації творів місцевих авторів через засоби масової інформації, проведенню презентацій кращих нових видань тощо.

Метою Програми є оширення всебічної інформації про місто Чернівці, популяризації культурної спадщини, формування позитивного і привабливого іміджу міста, а також підтримка сучасних авторів і видавців, створення сприятливих умов для розвитку книговидавничої сфери, всебічного вивчення творів місцевих авторів та найбільш повного забезпечення громади міста соціально важливою книжковою продукцією, популяризація української книжки, розвиток і підтримка читацької культури.

Фінансування Програми здійснюється в межах коштів, передбачених у бюджеті міста, а також за рахунок інших джерел, не заборонених законодавством України. Цьогоріч на міську програму підтримки книговидання імені бургомістра Антона Кохановського передбачено 50 тисяч гривень.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ