У Волинській області у центрі уваги - підлітки та сім'ї, які опинилися у складних життєвих обставинах

У Волинській області у центрі уваги - підлітки та сім'ї, які опинилися у складних життєвих обставинах

31.01.14 16:01 0 950
Працівники відділення кримінальної міліції у справах дітей Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області з профілактичними бесідами відвідали навчальні заклади міста і району, а також родини, які опинились у складних життєвих обставинах.

Традиційно правоохоронці акцентували на недопустимості порушень законодавства неповнолітніми. Працівники міліції розповідали про те, з якого віку і за які злочини наступає адміністративна та кримінальна відповідальність, наголошували на згубному впливі шкідливих звичок на молодий організм, а також на негативний вплив на свідомість і характер підлітків сумнівних компаній.

Особливу увагу працівники міліції звернули на факти самовільного залишення підлітками домівок чи навчально-виховних закладів із метою участі у масових заходах, котрі останнім часом не завжди носять мирний характер. Це призводить до втягнення дітей у протиправну діяльність та створює загрозу їх життю та здоров’ю.

Правоохоронці переконані: профілактичні бесіди з дітьми, їх батьками, керівниками навчальних закладів, лідерів осередків політичних партій та громадських організацій, що проводять масові заходи та акції, допоможуть зберегти здоров’я і життя дітей.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ