Тисячу підручників учням волинських спецшкіл закупили за кошти держбюджету

Тисячу підручників учням волинських спецшкіл закупили за кошти держбюджету

31.01.14 11:11 0 680
Нові букварі та читанки, підручники з математики та української мови, природознавства, основ здоров’я, навчальні посібники і дидактичні матеріали з розвитку зв’язного мовлення й письма, швейної справи і трудового навчання – цей перелік дефіцитних підручників для дітей з особливими освітніми потребами надійшов від влади до спеціалізованих шкіл-інтернатів і реабілітаційних центрів Волині.

Загалом волинським школярам передали понад тисячу примірників навчальних книг, які вперше за останні роки закуплені бюджетним коштом – близько 41 тисячі гривень.

Як розповів начальник обласного управління освіти та науки Олександр Хомич, ці спецпідручники вперше придбано коштом держави. Вони розроблені для дітей, які мають певні відхилення в розвитку, що не дають їм змоги відвідувати звичайні школи.

Насамперед підручники отримали вихованці спеціальних закладів: Липлянської, Головненської, Заболоттівської, Затурцівської спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів і Крупівського навчально-реабілітаційного центру.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: 1 ЛЮТОГО ВІДБУДЕТЬСЯ ...

КОМЕНТАРІ