В Луцьку пасажиропотік у міських автобусах вивчається і корегується

В Луцьку пасажиропотік у міських автобусах вивчається і корегується

31.01.14 11:38 0 767
На засіданні виконавчого комітету міської ради про обстеження пасажиропотоку на міських автобусних маршрутах інформував начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк. Він повідомив, що пасажиропотік має динамічний характер, а тому потребує моніторингу, обстеження та регулювання.

У зв’язку зі зверненнями перевізників, що обслуговують міські автобусні маршрути, та мешканців міста щодо недостатнього транспортного забезпечення мікрорайону підшипникового заводу та вул. Володимирської, з метою задоволення потреби в перевезеннях громадським транспортом, на підставі ст. 7 Закону України «Про автомобільний транспорт», ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказу Міністерства інфраструктури України від 15.07.2013 N 480 «Про затвердження Порядку організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом», виконавчий комітет міської ради прийняв рішення провести обстеження пасажиропотоку на міських автобусних маршрутах загального користування №№1,4, 9, 9а, 10, 11, 14,27а, 28, 29,32.

Для цього буде створено робочу групу з обстеження пасажиропотоку у складі представників організатора пасажирських перевезень (працівників управління транспорту та зв’язку міської ради та студентів Луцького національного технічного університету за їх згодою), а також представників підприємств та підприємців – перевізників, згідно з додатком.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ