В Ужгороді молода жінка викинулась з вікна квартири 7-го поверху

В Ужгороді молода жінка викинулась з вікна квартири 7-го поверху

31.01.14 13:23 0 1087
Міліціонери встановлюють обставини, які підштовхнули жінку до цього жахливого вчинку.

Серед ночі по спецлінії «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної міської клінічної лікарні Ужгорода про те, що каретою швидкої медичної допомоги від одного з будинків по вулиці Декабристів до них в реанімаційне відділення доставлено невідому жінку з тілесними ушкодженнями, харектерними для падіння з висоти.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група Ужгородського міськвідділу міліції. Міліціонери встановили, що потерпілою є 26-річна мешканка м.Іршави, яка тимчасово проживає в Ужгороді.

Як з’ясувалося, напередодні ввечері потерпіла посварилася зі своїм співмешканцем й пішла переночувати до своєї знайомої. Там вони з подругою довго розмовляли та вживали спиртні напої. Згодом потерпіла вийшла на балкон квартири на 7-му поверсі, щоб подихати свіжим повітрям. На жаль, в кімнату вона вже не повернулася...

Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі за даним фактом проводиться перевірка. За життя молодої жінки борються лікарі.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Сергій Тимченко: Завдяки ...

КОМЕНТАРІ