В Закарпатській області мукачівські правоохоронці провели профілактичну зустріч із школярами

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці провели профілактичну зустріч із школярами

31.01.14 13:51 0 937
В рамках проведення тижня правових знань в Мукачеві працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей провели лекцію-бесіду з старшокласниками загальноосвітньої школи №1.

Зростання рівня злочинності серед неповнолітніх є однією з болючих проблем нашого суспільства. Правопорушення, вчинені підлітками, нині становлять вагомий відсоток від загальної кількості злодіянь. Знижується і вік неповнолітніх правопорушників, зростає кількість тяжких злочинів серед цієї вікової категорії.

На черговій зустрічі з дітьми правоохоронці сектору кримінальної міліції у справах дітей Юрій Муха та Марина Ільтьо провели роз'яснювально-профілактичну бесіду щодо вчинення правопорушень у підлітковому середовищі, а особливо крадіжок серед школярів. Також працівники міліції розповіли учням про кримінальну, адміністративну та цивільно-правову відповідальність неповнолітніх, про негативні наслідки вживання алкоголю, наркотиків та тютюнопаління.

Мукачівські правоохоронці навели приклади затримання осіб за незаконне зберігання та збут наркотичних засобів. Учні в свою чергу «засипали» міліціонерів питаннями. Їх цікавило все: яка відповідальність настає за зберігання та збут наркотиків, як лікують наркозалежних осіб, як правоохоронці знаходять крадені речі, куди і як звертатись у разі крадіжки чи пограбування? На всі питання правоохоронці надали ґрунтовні відповіді.

Наприкінці зустрічі учні та педагоги подякували працівникам міліції за цікаву пізнавальну лекцію і побажали бачити їх у якості своїх гостей і надалі.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ