В Закарпатській області мукачівські правоохоронці затримали батька, який підрізав свого сина

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці затримали батька, який підрізав свого сина

31.01.14 12:59 0 937
Правоохоронці Мукачівського міськвідділу міліції затримали 42-річного чоловіка, який під час сімейної сварки ножем вдарив свого сина. 23-літнього хлопця з діагнозом проникаюча колото-різана рана грудної клітки доставлено до реанімаційного відділення Мукачівської ЦРЛ.

Майже опівночі, до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від медиків лікарні, що до них доставлено мешканця с.Н.Давидково з проникаючим поранення грудної клітки зліва. Зі слів матері, яка приїхала з потерпілим до лікарні, син отримав тілесні ушкодження внаслідок сутички з батьком. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група.

Як з`ясували оперативники карного розшуку Михайло Цільо та Борис Соболєв, сварки між батьком, який зловживає спиртними напоями та його двома синами виникали часто. Цього вечора батько так само повернувся додому напідпитку і між ним та його старшим сином виникла сутичка. Під час образ, як говорить 42-літній підозрюваний, син почав піднімати на нього руки. Позаяк це було не вперше, він не витримав, пішов до гаражу, взяв кухонний ніж і вдарив ним сина.

Згодом зрозумів що накоїв, і втік до своєї матері, звідки його і забрали правоохоронці. До лікарні закривавленого сина відвезла мати, яка повернувшись ввечері з роботи виявила закривавленого юнака.

Відомості про дану подіє внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Чоловікові, який раніше не мав проблем із законом загрожує позбавлення волі за спричинення тяжких тілесних ушкоджень синові.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ДАІ ...

КОМЕНТАРІ