Ужгородські міліціонери викрили наркоманів

Ужгородські міліціонери викрили наркоманів

31.01.14 16:01 0 896
Дільничні інспектори Ужгородської міліції зловили чергових любителів «дурман зілля», яке вони нібито знайшли неподалік та яке самі хотіли вжити, однак їм завадили міліціонери...

Вчора ввечері, дільничні інспектори міліції Ужгородського міськівдділу натрапили на двох чоловіків, які курили біля однієї з багатоповерхівок по вулиці М. Заньковецької в Ужгороді. Ними виявилися двоє приятелів 31-річний Василь та 33-річний Михайло, мешканці міста.

Під час складання міліціонерами адміністративного протоколу, один з чоловіків добровільно в присутності понятих видав з кишені куртки одну пластикову ємність, наповнену речовинию рослинного походження зеленого кольору, схожу на марихуану. Як він пояснив, що дану речовину знайшов та хотів її вжити разом з приятелем, однак міліціонери завадили...

За куріння у невстановленому місці на правопорушників складено протокол за статтею 175-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях), за що передбачено попередження, або накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Вилучене «зілля» направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області. Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Відностно правопорушників відкрито кримінальне провадження. Наразі розслідування триває, з'ясовуються всі обставини даної події.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області у ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ