На Закарпатті роздали квартири

На Закарпатті роздали квартири

31.01.14 16:57 0 1024
Їх у четвер, 30 січня, було вручено колишнім воїнам-афганцям та чорнобильцям.

В області, на виконання ініціатив глави держави, виконано державні програми щодо закупівлі житла інвалідам війни, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, воїнам-інтернаціоналістам, на що було виділено 2 мільйони гривень, за які придбано 8 нових помешкань.

Так, сертифікати на квартири та будинок отримали Михайло Немеш (м.Хуст), Василь Мішковський (Воловецький р-н), Валерій Цибуляк (м.Ужгород), Василь Реплюк (Виноградівський р-н), Геннадій Суржан (м.Ужгород), Богдан Максимів (м.Ужгород), та Дмитро Березнай (м.Ужгород). Олександр Гулаткан з смт. Міжгір’я через хворобу не зміг бути присутнім на врученні, та ключі від квартири та документи він теж невдовзі отримає.

Так, чорнобилець Василь Реплюк розповів: чекав на нову оселю 7 років. нарешті отримав сертифікат на квартиру в Ужгороді, на яку чекали ще четверо членів його родини.

Упродовж останніх трьох років чорнобильці отримують житло, звичайно, черга ще велика, але кілька квартир вручають щороку. До того було п’ятиріччя, за яке про оселі для цієї категорії закарпатців ніхто і не згадував.

Повідомляє прес-центр ОДА

«Карпатський об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Львівські УБОЗівці ...

КОМЕНТАРІ