Хмельниччина: за «порятунок» матері жінка віддала шахрайці усі гроші та прикраси

Хмельниччина: за «порятунок» матері жінка віддала шахрайці усі гроші та прикраси

31.01.14 11:36 0 637
«Через три дні твоя матір помре», — такими словами ошелешила 30-річну шепетівчанку незнайомка, яка одразу ж пообіцяла відвернути горе, а натомість відібрала у жінки усі гроші, кредитні картки та прикраси. За допомогою потерпіла звернулася до місцевого відділку міліції.

Близько 13.00 години потерпіла забрала свою 4-річну донечку із садочка, і вони разом повертались додому. Звичайнісінька собі жінка років 50-ти, яка йшла навпроти, запитала, котра година. А потім почалось: у твоїй сім’ї велике горе, наведена страшна порча, і через 3 дні, якщо нічого не робити, твоя матір помре. Після таких слів потенційна жертва була готова на все.

А тут якраз підійшла інша молодичка років 20-ти і почала дякувати «цілительці» за допомогу та просила провести ще один «лікувальний» сеанс, так би мовити, для надійності. Знахарка взяла обох жінок за руки і почала водити їх навколо найближчої багатоповерхівки. Потім відправила свою давню «клієнтку» в під’їзд і наказала їй читати молитви, а сама витягла із сумки «святу» воду і сказала потерпілій дістати усі гроші, банківські картки, зняти золоті прикраси та почала проводити над усім цим ритуали, а жінку направила у той же під’їзд із вказівкою десять разів прочитати молитву «Отче наш». Як розповідає сама потерпіла, коли читала молитву вдев’яте, почала приходити до тями і зрозуміла, що її обдурили, але за благодійницями і слід простиг.

Шепетівчанка одразу ж звернулася із заявою до міського відділку міліції, де збиток, завданий шахрайкою, оцінили у п’ять з половиною тисяч гривень. За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Наразі зусилля міліції спрямовано на пошук лжецілительки.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ