На Хмельниччині рятувальники роз’яснюють населенню правила пожежної безпеки у побуті

На Хмельниччині рятувальники роз’яснюють населенню правила пожежної безпеки у побуті

31.01.14 08:06 0 914
У м.Нетішин співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій регулярно проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням. Дітей навчають у школах та в дитсадках, дорослих на робочих місцях, а особливу групу ризику: пристарілих, самотніх людей та багатодітні родини відвідують удома. Так, протягом тижня інспектори 3-го Державного пожежно-рятувального загону ДСНС спільно з представниками соціальних служб та працівниками міліції поспілкувалися з пенсіонерами міста.

Стареньким розповідали про небезпеку, яка може статись у власних оселях. Також нагадали про необхідність дотримання правил протипожежної безпеки у побуті, зокрема про безпечне утримання пічного опалення, електропобутових приладів та ін. Під час рейду, рятувальники вручили пам’ятки, де зазначені номери телефонів аварійних служб та інформація про дії у разі надзвичайних ситуацій.

Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій впевнені, що за умови дотримання основних правил безпечної поведінки у повсякденному житті надзвичайні події оминатимуть людство.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ