На Хмельниччині держслужбовця-хабарника з екологічної інспекції засуджено до 5 років позбавлення волі

На Хмельниччині держслужбовця-хабарника з екологічної інспекції засуджено до 5 років позбавлення волі

31.01.14 14:15 0 850
Посадовець вимагав та отримав від місцевого підприємця хабар в розмірі 4 тисяч гривень за непритягнення останнього до відповідальності за порушення вимог чинного законодавства.

За матеріалами Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в області Хмельницьким міськрайонним судом до кримінальної відповідальності притягнуто тепер уже колишнього інспектора Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області, державного службовця 6 категорії 12 рангу, який у липні 2013 року вимагав та отримав неправомірну вигоду у розмірі 4 тисячі гривень від директора одного з підприємств області, за непритягнення останнього до відповідальності за порушення вимог екологічного законодавства.

Інспектора визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» Кримінального кодексу України та засуджено до 5 років позбавлення волі з іспитовим строком тривалістю 2 роки обмеження волі та позбавлено дванадцятого рангу державного службовця.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ