Івано-Франківщина: ДАІ нагадує водіям про складні погодні умови!

Івано-Франківщина: ДАІ нагадує водіям про складні погодні умови!

31.01.14 13:01 0 876
На дорогах України ожеледиця та снігопади.

ДАІ звертає увагу водіїв на особливості експлуатації транспортних засобів у зимовий період.

Вирушаючи в дорогу, перевірте технічний стан авто, зверніть особливу увагу на стан зовнішніх світлових приладів транспортних засобів, склоочисників, обігрівачів салону. Не забувайте про встановлення на своїх автомобілях шин з зимовим малюнком протектору, подбайте про запас палива.

Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки). З особливою обережністю рухайтеся по мостам та естакадах, відмовтеся від ризикованих маневрувань. В умовах недостатньої видимості, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Під час різкого погіршення погодних умов, без нагальної потреби утримайтеся від поїздок на власному транспорті, особливо на далекі відстані. Якщо ж все ж таки виїхати вкрай необхідно, будьте особливо уважними та обережними за кермом. Не нехтуйте власною безпекою та безпекою пасажирів, уважно стежте за прогнозами синоптиків та дотримуйтесь порад Державтоінспекції. Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу ДАІ або аварійні служби.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ