У Львівській області через ускладнення погодних умов рятувальники надають допомогу водіям та населенню

У Львівській області через ускладнення погодних умов рятувальники надають допомогу водіям та населенню

31.01.14 13:37 0 904
Протягом 29 січня підрозділами ГУ ДСНС України у Львівській області здійснено буксирування 122 автотранспортних засобів, в тому числі 3 автобусів, 44 великовантажних автомобілів та 75 легкових автомобілів. Рятувальники надали допомогу 217 особам.

Нагадуємо, що для обігрівання населення та забезпечення руху автотранспорту на Львівщині розгорнуто 4 пункти обігріву від ДСНС.

2 пункти обігріву функціонують на Орявському та Івашківському перевалах Сколівського району від 2-го спеціального регіонального центру швидкого реагування ДСНС України, до роботи яких залучено 2 спеціальні аварійно-рятувальні машини САРМ. Ще 2 пункти обігріву розміщені у м. Дрогобичі по вул. Л. Українки та вул. П. Орлика.

У пунктах обігріву на цілодобовому чергуванні перебувають рятувальники, які упродовж доби вже надали допомогу 100 людям.

29 січня до виконання аварійно-рятувальних робіт від підрозділів ДСНС України, які дислокуються на території Львівської області було залучено 146 бійців ДСНС та 44 одиниці техніки, в тому числі техніка високої прохідності та шнекороторна машина для розчистки автошляхів.

Від ДП «Львівоблавтодор» для утримання доріг на території області залучено 155 осіб та 93 одиниці техніки.

З початку зимового періоду підрозділами ДСНС України у Львівській області основні зусилля зосередженні на здійсненні заходів з евакуації автотранспорту та наданні допомоги людям. Здійснено буксирування 244 автомобілів, з них 148 великовантажних автомобілів, 2 карети швидкої медичної допомоги, 7 автобусів та 87 легкових автомобілів. Надано допомогу 375 особам, з них 42 дитини.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ