Львівщина: інформація щодо ускладнення руху на дорогах області

Львівщина: інформація щодо ускладнення руху на дорогах області

31.01.14 10:17 0 756
Протягом 28-29 січня внаслідок погіршення погодних умов на території Львівської області, пов’язаних із сильним вітром та випаданням опадів у вигляду снігу порушене сполучення із населеними пунктами області.

29 січня відбулося засідання обласного штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій зимового періоду, на якому прийнято рішення припинити рух на на дорогах регіонального значення «Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква» на ділянці дороги від населеного пункту Острів Сокальського району до межі з Волинською областю, а також на трасі «Львів-Радехів-Луцьк» на ділянці дороги від населеного пункту Вузлове Радехівського району до межі з Волинською областю. Рух буде припинений до окремого розпорядження, з метою забезпечення можливості роботи снігоприбиральної техніки.

По дорогах місцевого значення відсутній доїзд до 41 населеного пункту та ускладнений до 42 населених пунктів у 9 районах області: Бродівському, Радехівському, Сокальському, Золочівському, Миколаївському, Мостиському, Старосамбірському, Яворівському та Буському.

Рух на дорогах державного значення, в тому числі на дорозі Київ-Чоп забезпечений в повному обсязі.

У разі погіршення стану дорожнього полотна, або ускладненнях руху на автомагістралях інформуйте чергову службу «Львівоблавтодору» за телефоном - (032) 237-24-17.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Сергій Тимченко: Публічна ...

КОМЕНТАРІ