Правоохоронці закликають львів'ян не піддаватися на провокації осіб, які поширюють неправдиву інформацію

Правоохоронці закликають львів'ян не піддаватися на провокації осіб, які поширюють неправдиву інформацію

31.01.14 14:02 0 923
Правоохоронці закликають мешканців Львова не піддаватися на провокації осіб, які поширюють неправдиву та безпідставну інформацію про нібито появу у Львові т.з. «тітушок».

Останнім часом у соцмережах та в засобах масової інформації почали поширюватися повідомлення про те, що «нібито у маршрутних таксі Львова їздять молодики спортивної форми», т.з. «тітушки», які провокують людей на бійки. При цьому будь-яких реальних випадків та зазначення місць і часу таких «провокацій» і «бійок» особи, які поширюють такі повідомлення, не зазначають.

Також з’явилася інформація про те, що нібито «працівник МВС сказав, що вже багато людей звернулись до МВС, які бачили «тітушок» і що вже багато людей постраждало». Знову ж таки, ця інформація поширюється без будь-яких прикладів і повідомлень про те, де і як «постраждали» люди.

У зв’язку з цим офіційно повідомляємо, що з початку цього року до підрозділів МВС України у Львівській області не надійшло жодного звернення від громадян з повідомленням про те, що вони бачили так званих «тітушок» або постраждали внаслідок бійки з ними.

Шановні громадяни! Закликаємо не піддаватися на провокації, зберігати спокій і давати адекватну оцінку будь-яким повідомленням та інформації, що поширюється у мережі Інтернет. У разі, якщо Ви стали очевидцем порушення громадського порядку або володієте інформацією про дії спрямовані на дестабілізацію правопорядку в регіоні - негайно телефонуйте за номером «102».

Мир та спокій на Львівщині, забезпечення громадського порядку залежить від спільних та злагоджених дій громадян та працівників правоохоронних органів.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Тернопільській обласній ...

КОМЕНТАРІ