Львівські УБОЗівці затримали учасників злочинного угрупування, які викрадали підприємців, займалися розбійними нападами та пограбуваннями

Львівські УБОЗівці затримали учасників злочинного угрупування, які викрадали підприємців, займалися розбійними нападами та пограбуваннями

31.01.14 17:00 0 957
Правоохоронці затримали учасників злочинного угрупування, які упродовж тривалого часу на території Львівської області займалися розбійними нападами, вимаганнями та пограбуваннями громадян. Зловмисникам вже оголошено про підозру.

Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області, затримали учасників злочинної угрупування які упродовж тривалого часу займалися на території регіону вимаганнями застосовуючи насильство, незаконним заволодінням автотранспорту, «вибиванням» боргів з підприємців та пересічних громадян.

Так, зловмисники наприкінці минулого року, викрали двох підприємців та насильно утримували їх в неволі. Погрожуючи, забрали у потерпілих коштовні, автомобілі та значні суми грошових коштів в іноземній валюті. Також вони вимагали у підприємців передати їм частину бізнесу.

Шістьом учасникам зазначеної злочинного угрупування вже повідомлено про підозру у вчиненні ряду тяжких злочинів та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Одного з активних учасників угрупування - 26-річного іноземця, який переховувався від органів досудового слідства, правоохоронці розшукали та затримали в Одесі. Він вже раніше притягався до відповідальності за незаконне зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів, а також за використання підроблених документів.

Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених за ч. 3 ст. 189 (Вимагання), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Галицьким районним судом йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

за матеріалами УБОЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті роздали ...
Наступна новина: В Луцьку скликається ...

КОМЕНТАРІ