Мешканка Львівської області ошукала дві страхові компанії на суму понад 107 тис. грн.

Мешканка Львівської області ошукала дві страхові компанії на суму понад 107 тис. грн.

31.01.14 11:54 0 726
28-річна мешканка Львівської області ошукала дві страхові компанії на суму понад 107 тис. грн.

До Франківського райвідділу міліції звернулись представники однієї з Львівської страхової компанії,які повідомили, що їхня 28-річна підлегла, яка працює на посаді спеціаліста зі страхування, незаконно заволоділа коштами компанії в сумі 2282 гривні.

В ході слідчо-оперативних дій встановлено, що до 28-річної жінки, яка працює в страховій компанії, звернувся чоловік та попросив оформити йому страховий поліс. Зловмисниця оформила йому відповідні документи та надала йому бланк на оплату коштів у сумі 2282 гривень. Після отримання грошей працівниця компанії повинна була їх занести в касу, але натомість вона забрала ці кошти собі.

Правоохоронці встановили, що жінка виписала 41 страховий поліс, а кошти привласнила собі. Таким чином вона ошукала дві страхові компанії на загальну суму понад 107 тисяч гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України. Дане правопорушення карається обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку пасажиропотік у ...
Наступна новина: Рівненські дільничні ...

КОМЕНТАРІ