У Львівській області мешканка Стрийщини обікрала свого односельчанина

У Львівській області мешканка Стрийщини обікрала свого односельчанина

31.01.14 15:46 0 937
Твердження про те, що незнання законів не звільняє від відповідальності, на власному досвіді перевірила 31-річна мешканка одного зі сіл Стрийського району, яка проникла до будинку односельчанина з метою крадіжки. Наживою горе-крадійки стала алюмінієва каструля.

Нещодавно до Стрийського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 41-річного місцевого мешканця про те, що у його будинок пробрався крадій.

Як встановили дільничні інспектори міліції, крадієм виявилася 31-річна односельчанка потерпілого. Молодиця зняла віконну шибу і проникла у будинок, звідки поцупила 15-літрову алюмінієву каструлю. Потерпілий завдану шкоду оцінив у 300 гривень.

«Молодиця пояснила, що у господарстві така посудина їй конче необхідна. Однак, над тим, що посягла на чужу власність та що за такі дії передбачена відповідальність, вона не замислювалася. Інформація про даний факт внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правою кваліфікацією – ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За результатами розслідування правопорушницю буде притягнуто до відповідальності згідно вимог чинного законодавства. Досудове розслідування триває», - розповів заступник начальника відділу – начальник міліції громадської безпеки Стрийського міськвідділу міліції Олег Поліщук.

Вкотре застерігаємо місцевих мешканців від вчинення таких протиправних дій та наголошуємо, що за крадіжку чужого майна залежно від вартості викраденого та кваліфікуючих ознак правопорушення передбачена адміністративна або кримінальна відповідальність.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ