У Львівській області червоноградські правоохоронці допомагають місцевим мешканцям боротися з негодою

У Львівській області червоноградські правоохоронці допомагають місцевим мешканцям боротися з негодою

31.01.14 15:21 0 968
У зв’язку з погіршенням погодних умов, дільничні інспектори міліції Червоноградського міського відділу міліції навідуються до місцевих мешканців, аби допомогти боротися з негодою.

«У зв’язку з погіршенням погодних умов, дільничні інспектори міліції Червоноградського міського відділу міліції своєчасно надають необхідну допомогу населенню на території обслуговування. Правоохоронці обходять помешкання громадян. Особливу увагу приділяють пенсіонерам та інвалідам, котрі не в змозі самі про себе подбати», - розповідає заступник начальника Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Михайло Спічак.

Крім побутової допомоги, міліціонери проводять бесіди з людьми похилого віку та розповідають їм як уникнути обмороження та як не стати жертвою снігової стихії.

Кожного дня дільничні інспектори навідуються до червоноградців. Особливу увагу правоохоронці приділяють самотнім пенсіонерам які проживають в будинках у старій частині міста Червонограда.

При зустрічі з мешканцями дільничні цікавляться їхніми проблемами, запитують, яка їм необхідна допомога. При необхідності можуть допомогти по господарству - ,принести воду до будинку чи допомогти відгорнути сніг, адже під час такої незгоди громадянам похилого віку дуже важко пересуватись.

Останнім часом у Червоноградському районі почастішали випадки пожеж у помешканнях громадян. Тому дільничні інспектори проводять профілактичні бесіди з населенням щодо дотримання правил пожежної безпеки.

Під час останньої зустрічі з дільничними інспекторами міліції мешканці висловили велику подяку правоохоронцям за сумлінне ставлення до своїх обов’язків, розуміння та повагу до людей, а також за вміння вислухати і надати допомогу у будь-якій проблемі.

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ