У Львівській області самбірські правоохоронці встановили особу чоловіка, який викрав 16 пляшок горілки

У Львівській області самбірські правоохоронці встановили особу чоловіка, який викрав 16 пляшок горілки

31.01.14 16:35 0 998
Самбірські правоохоронці встановили особу чоловіка, який викрав 16 пляшок горілки. Крадієм виявився 48-річний неодноразово судимий за такі злочини місцевий мешканець.

До Самбірського міського відділу міліції звернувся місцевий мешканець, який повідомив, що у нього викрали 16 пляшок горілки.

Правоохоронці встановили, що чоловік у Львові придбав 16 пляшок горілки на свята. Придбаний товар, потерпілий, поскладав у господарський дерев’яний ящик. Через деякий час чоловік підійшов до ящика і не виявив там придбаного товару.

«Крадієм виявився 48-річний місцевий мешканець, який вже був неодноразово судимий за такі злочини. Чоловік зірвав навісний замок, на який був зачинений ящик, після чого привласнив 16 пляшок горілки», - повідомив заступник начальника Самбірського міськвідділу міліції – начальник кримінальної міліції підполковник міліції Олег Баб’як.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка). Дане правопорушення передбачає штраф або громадські роботи, або виправні роботи, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

за матеріалами Тетяни Охріменко,

помічника начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку у 2013 році у ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ