В Чернігівській області взаємодія оперативних служб пришвидшує ліквідацію наслідків негоди, – Михайло Болотських

В Чернігівській області взаємодія оперативних служб пришвидшує ліквідацію наслідків негоди, – Михайло Болотських

31.01.14 14:45 0 888
Скоординована взаємодія рятувальних, комунальних, дорожніх та інших оперативних служб суттєво пришвидшує ліквідацію наслідків зимової негоди. Про це сказав Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських під час засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у середу, 29 січня.

Прикладами ефективної взаємодії Голова ДСНС України назвав координацію рятувальників із енергопостачальними компаніями Криму та Одеській області під час ліквідації знеструмлень населених пунктів. Зокрема, за необхідності ДСНС України за допомогою автомобілів підвищеної прохідності доставляє бригади енергетиків і обладнання до місця проведення аварійних робіт. Також рятувальники забезпечують соціальні об‘єкти мобільними електростанціями.

Налагоджена співпраця також із дорожними службами для забезпечення транспортного сполучення на дорогах державного значення і на складних ділянках доріг.

«Завдяки спільним діям всіх служб ліквідація надзвичайних ситуацій та їхніх наслідків потребує значно меншого часу», – зазначив Михайло Болотських.

Він нагадав, що відпрацювання такої взаємодії відбулося під час спільних командно-штабних навчань, що пройшли у всіх регіонах протягом жовтня 2013 року.

Державна служба України

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ