У Рівненській області прокуратура на захисті конституційних прав і свобод громадян та інтересів держави

У Рівненській області прокуратура на захисті конституційних прав і свобод громадян та інтересів держави

31.01.14 12:58 0 887
Роботу органів прокуратури Рівненської області спрямовано на забезпечення прав і свобод мешканців регіону, особливо незахищених категорій, та інтересів держави.

Усього за прокурорського втручання громадянам і державі торік відшкодовано понад 49 мільйонів гривень несплачених коштів до бюджету, пенсійного та інших фондів соціального спрямування.

Зокрема, на вимогу прокурорів керівниками підприємств виплачено 2,3 млн. грн. заборгованої заробітної плати та майже 1 млн. грн. пенсійних внесків.

Особливу увагу приділено дотриманню прав і законних інтересів дітей. Прокурорами поновлено права більше 3 тисяч неповнолітніх, їм сплачено 1,7 млн. грн. соціальних виплат, допомоги та стипендій.

Забезпечено нагляд за додержанням конституційних засад підприємництва, захищено інтереси понад 40 суб’єктів господарювання та припинено стільки ж безпідставних перевірок їх діяльності.

Поряд з цим, органами прокуратури Рівненщини вжито заходів до захисту економічних інтересів держави. Завдяки прокуратурі відшкодовано майже 12 млн. грн. до державного та місцевих бюджетів.

Прокуратура і надалі буде спрямовувати всі зусилля на забезпечення та захист конституційних прав і свобод людей та державних інтересів.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ