Рівненські дільничні викрили організатора "наркопритону"

Рівненські дільничні викрили організатора "наркопритону"

31.01.14 11:55 0 699
Житель обласного центру 49-річний Юрій не лише систематично вживав наркотики, а й надавав власну оселю для виготовлення та вживання дурману 29-річному Андрію та 31-річному Ігорю.

Чоловік знав не за чутками, що за свою діяльність може потрапити до місць позбавлення волі, адже за плечима вже мав не одну судимість за аналогічні злочини.

За інформацією, котру отримали дільничні Володимир Марчук та Юрій Бахур, 49-річний Юрій з друзями у квартирі займався виготовленням дезоморфіну (так званого «крокодилу»), де й відразу вживав щойно виготовлений наркотик.

Коли до помешкання завітали міліціонери, зловмисник разом з товаришами саме виготовляв чергову дозу.

З квартири було вилучено усіляке приладдя для виготовлення наркотиків, шприци та сама наркотична суміш.

— Мешканці будинку почали скаржитися на страшний сморід у під’їзді, — говорить дільничний лейтенант міліції Володимир Марчук. — Я знав про те, що власник квартири був наркоманом зі стажем, отож підозра одразу впала на нього.

Зловмисник своєї провини не заперечує і розповідає, що систематично надавав своє приміщення друзям-наркоманам, які разом з ним виготовляли та вживали психотропні речовини.

— Стосовно чоловіка відкрито кримінальне провадження за статтею 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області Руслан Мельник. — Усе вилучене направлено на дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Триває досудове розслідування.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ