Тернопільщина готується до «ITB Berlin-2014»

Тернопільщина готується до «ITB Berlin-2014»

31.01.14 15:17 0 1082
З 5 по 9 березня 2014 року відбудеться щорічна Берлінська виставка «ITB Berlin — 2014». Тернопільщина має шанс презентувати себе на на цьому мега-заході у Берліні.

Державне агентство України з туризму спільно з туристичним департаментом ICC Ukraine продовжує проводити регіональні заходи з метою підготовки та гідного представлення туристичних можливостей України на щорічній Берлінській виставці «ITB Berlin — 2014».

«Вже майже всі регіони виявили бажання взяти участь в «ITB Berlin - 2014». Серед суб'єктів туристичної діяльності, які хочуть заявити про себе на німецькій міжнародній туристичній виставці, також спостерігається незначне зростання» - відзначає глава департаменту з туризму ICC Ukraine Іван Ліптуга.

Не залишається осторонь міжнародних виставкових подій і туристична галузь Тернопільської області. жваво обговорюються форми представлення туристичного потенціалу Тернопілля у Берліні. Управління з питань туризму та курортів облдержадміністрації спільно з управлінням стратегічного розвитку міськради готові взяти участь у «ITB Berlin — 2014».

«Ми повинні представити нашу область на цьогорічному Берлінському заході максимально потужно, – заявила начальник управління з питань туризму та курортів облдержадміністрації Леся Серетна , – це перший крок області у виставковому 2014 році».

У 2013 році німецька туристична платформа об'єднала 10086 учасників зі 188 країн. В цілому, до Берліну приїхали близько 110000 відвідувачів – фахівців, 43% з яких прибули з-за кордону. У тому ж 2013 році стенд України став найбільшим за весь період участі держави у «ITB Berlin» – близько 500 кв. метрів. Україна була представлена 12 регіонами, а також 33 суб’єктами туристичної діяльності, зокрема готелями і туроператорами.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Standard & Poor's оцінює ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ