У Тернопільській обласній раді розпочинається бюджетний процес

У Тернопільській обласній раді розпочинається бюджетний процес

31.01.14 14:02 0 981
30 січня, відбулося відкрите засідання постійної комісії з питань бюджету, у якому також брали участь представники громадськості. За годину до її початку ОДА передала в обласну раду проект бюджету-2014.

«Ми запланували це засідання, щоб обговорити нагальні питання по факту неподання у визначені строки проекту обласного бюджету, – зазначив присутній на засіданні комісії голова обласної ради Василь Хомінець. – Нині проект бюджету поданий і обласна рада може розпочинати бюджетний процес».

Члени комісії з питань бюджету, однак, його ще не отримали. Депутати визначилися, що немає сенсу заслуховувати доповідь директора департаменту фінансів Степана Скибиляка та обговорювати документ, не маючи перед собою показників та цифр.

Проект бюджету області розглянуть та обговорять на спільних засіданнях постійні комісії економічного та гуманітарного напрямків, подаватимуть свої пропозиції та рекомендації. Після цього головний документ області виноситься на обговорення та затвердження на сесію обласної ради.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ