Маріупольські міліціонери рятують людей від загибелі на морозі

Маріупольські міліціонери рятують людей від загибелі на морозі

31.01.14 17:52 0 971
Співробітники Державтоінспекції разом з працівниками комунальних служб міста ведуть рятувальні роботи на трасі Донецьк-Маріуполь. Міліціонери дістають із снігових заметів транспортні засоби, а власників авто і пасажирів направляють в місто і допомагають з поселенням у готелі.

Андрій Францишко, командир взводу ДПС відділу ДАІ Маріупольського міськуправління розповідає:

– На допомогу громадянам, які опинилися на засніженій трасі та не змогли в'їхати в населені пункти, задіяно максимальну кількість особового складу відділу ДАІ. В першу чергу ми організували роботу з людьми, які тривалий час перебували на холоді. Близько 20 чоловік отримали допомогу. Їх напоїли гарячим чаєм і відвезли до міських готелів. Наразі спільно з комунальними службами міста ведуться рятувальні роботи на проїжджій частині на трасі Донецьк-Маріуполь. Задіяна техніка промислових підприємств міста. Вдалося звільнити із заметів близько 30 одиниць особистого транспорту громадян.

На цю годину всі виїзди з Маріуполя перекрито. На ділянках доріг у напрямку Мелекіно, Новоазовська, Запоріжжя, Бердянська, Донецька несуть цілодобове чергування тимчасові пости ДАІ. Міліціонери обмежують рух транспорту і рекомендують повернутися назад у місто. Незважаючи на те, що роботи з розчищення доріг ведуться постійно, погодні умови не дозволяють автомобілям рухатися безперешкодно, тому поїздки можуть загрожувати серйозними наслідками. Опади не припиняються, і поки немає можливості налагодити сполучення між населеними пунктами.

Що стосується ситуації на міських дорогах, то тут також в тандемі протистоять стихії співробітники комунальних служб і правоохоронці. Ведуться роботи з прибирання снігу. Громадян, які з різних причин опинилися на холоді, доставляють до приміщень та пунктів обігріву.

ВЗГ ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ