На Львівщині до 61 населеного пункту доїзд відсутній, а до 65 – ускладнений

На Львівщині до 61 населеного пункту доїзд відсутній, а до 65 – ускладнений

01.02.14 15:09 0 930
Департамент з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації інформує, що станом на 18.00 30 січня 2014 року системи життєзабезпечення Львівщини області функціонують без порушень.

До 12.20 було повністю відновлено електропостачання населених пунктів Мостиського та Радехівського районів, знеструмлених уночі 30 січня.

У зв’язку з сильним вітром та хуртовиною на окремих ділянках доріг загального користування у Бродівському, Буському, Жовківському, Золочівському, Миколаївському, Мостиському, Радехівському, Самбірському та Сокальському районах періодично утворюються перемети. Внаслідок цього на цей час відсутній доїзд до 61 та ускладнено доїзд до 65 населених пунктів області.

Відновлено у повному обсязі рух:

- о 15.30 на регіональній дорозі державного значення Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква, зокрема на ділянці дороги від населеного пункту Острів Сокальського району до межі з Волинською областю;

- о 16.30 на національній дорозі державного значення Львів – Радехів – Луцьк до кордону з Волинською областю.

Рух на дорогах державного значення, зокрема на дорозі Київ-Чоп, здійснюється без обмежень.

До снігоочисних робіт на дорогах області 30 січня залучено 205 одиниць спеціальної техніки. Снігоочисні роботи продовжуються.

Гідрометеорологічна ситуація на території області залишається складною, спостерігаються пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини та утворення снігових переметів на дорогах.

Службою автомобільних доріг у Львівській області у взаємодії з райдержадміністраціями та органами місцевого самоврядування, із залученням підрозділів ДСНС України та Збройних сил України вживаються заходи з розчистки доріг та забезпечення доїзду до всіх населених пунктів на території області.

Ситуація знаходиться на контролі керівництва облдержадміністрації.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Правоохоронці вилучили у ...

КОМЕНТАРІ