Інформація щодо ускладнення руху на дорогах Львівщини (станом на 18:00)

Інформація щодо ускладнення руху на дорогах Львівщини (станом на 18:00)

01.02.14 16:51 0 993
30 січня упродовж дня підрозділами ДСНС України для проведення робіт з розчищення доріг залучена важка спеціальна техніка в Сокальському та Бродівському районах. Снігоприбиральною технікою ГУ ДСНС України у Львівській області та 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС пройдено 62 км автодоріг та спільно з ДП «Львівській облавтодор» забезпечено розчистку та проїзд по автодорозі «Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква» на ділянці автодороги населеного пункту Острів, на межі Львівської області.

Протягом дня рятувальниками здійснено буксирування 48 автотранспортних засобів, в тому числі 5 автобусів, 18 великовантажних автомобілів та 25 легкових автомобілів. Надано допомогу 147 особам.

На складних ділянках доріг у Сокальському та Радехівському районах працює 2 мобільні оперативні групи ГУ ДСНС України у Львівській області.

30 січня до виконання аварійно-рятувальних робіт від підрозділів ДСНС України, які дислокуються на території Львівської області, було залучено 162 рятувальники та 51 одиниця техніки, в тому числі техніка підвищеної прохідності та шнекороторна машина. Для проведення розвідки та моніторингу ситуації залучено снігохід.

Від МО України залучено 3 одиниці техніки та 6 осіб. Від ДП «Львівоблавтодор» для утримання доріг на території області залучено 184 особи та 157 одиниць техніки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ