У Львівській області інформація про основну діяльність департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості облдержадміністрації на даний період

У Львівській області інформація про основну діяльність департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості облдержадміністрації на даний період

01.02.14 13:31 0 1000
На даний час Департаментом проводиться уточнення з урахуванням звітних даних проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2014 рік з макроекономічним прогнозом на 2015-2016 роки.

Готується інформація в обласну раду про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2013 рік з макроекономічним прогнозом на 2014-2015 роки.

Здійснюється робота над проектами програм, які будуть фінансуватися за рахунок коштів обласного бюджету у 2014 році, а також проводиться моніторинг стану виконання у 2013 році державних та обласних цільових програм, які реалізуються в області.

Проводиться робота щодо формування проекту Стратегії розвитку Львівської області на 2014-2020 роки з прогнозом до 2025 року.

Розробляються заходи стосовно виконання Національного плану дій на 2014 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава».

У сфері підприємницької діяльності опрацьовується інформація щодо роботи суб’єктів надання адміністративних послуг в центрах надання адміністративних послуг та існуючих проблемних питань.

Проводиться внесення в базу даних АС «Юридичні особи» інформації щодо інвентаризації нерухомого державного майна, яке перебуває на балансі структурних підрозділів обласної державної адміністрації та районних державних адміністрацій.

Опрацьовуються дані моніторингів тарифів на послуги з тепло-, водопостачання, водовідведення та утримання житла за 2013 рік. Готується порівняльний аналіз динаміки індексів споживчих цін на товари і послуги в Україні та Львівській області у 2013 році.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ