В Луцьку відбулися перші змагання з хокею серед вихованців клубів за місцем проживання

В Луцьку відбулися перші змагання з хокею серед вихованців клубів за місцем проживання

01.02.14 10:19 0 1031
З настанням справжньої зими міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» розпочав розчистку ковзанок на природних водоймах нашого міста. Зокрема, уже функціонує ковзанка в парку 900-річчя Луцька на заплаві річки Сапалаївка (в районі вул. Ветеранів, 3).

Випробувати її під час проведення фізкультурно-оздоровчих зимових заходів першими прийшли любителі зимових видів спорту. Діти клубів за місцем проживання міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» 30 січня змагались у перших товариських зустрічах з хокею з шайбою.

У міні-змаганнях брало участь 6 команд різних вікових груп. У старшій групі дві перемоги здобула команда клубу «Олімпія» та одну перемогу команда клубу «Стріла». Команди клубів молодшої групи «Одісей» та «Лучеськ» зіграли між собою в нічию.

Поряд з фізичними навантаженнями юні спортсмени отримали масу задоволення і порцію загартування на чистому морозному повітрі.

На цьому зимові баталії юних аматорів з хокею не завершуються. Зима ще попереду. А в планах міського центру - нові зимові змагання та розваги.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ( 720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ