Волинські рятувальники підбили підсумки роботи за 2013 рік

Волинські рятувальники підбили підсумки роботи за 2013 рік

01.02.14 17:19 0 1069
У приміщенні Волинської облдержадміністрації відбулися збори керівного складу цивільного захисту області, посадових осіб місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування щодо підведення підсумків роботи територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту за 2013 рік та визначення основних завдань на 2014 рік.

Засідання пройшло за участю першого заступника голови Волинської обласної державної адміністрації – голови обласної комісії з питань ТЕБ і НС Олександра Башкаленка, заступника директора департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС Сергія Осипенка, членів обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, голів комісій з питань ТЕБ і НС міст, районів області, а також начальницького складу Управління ДСНС України у Волинській області, начальників міськрайонних, міського, районних відділів, районних секторів та начальників підпорядкованих підрозділів Управління.

«Територіальні органи ДСНС спільно з відповідними службами цивільного захисту забезпечують реагування на всі події та надають допомогу населенню. Щодобово в державі фіксується близько півтори тисячі виїздів підрозділів рятувальників. В регіонах, де відмічається зниження температури повітря та снігопади, задля запобігання випадків переохолодження людей, розгорнуто та діють близько 4000 пунктів обігріву. За час їх функціонування надано допомогу та обігріто близько 30 тисяч громадян. Крім того, організовано роботу соціальних патрулів, які вже надали допомогу понад 450 особам. Також налагоджено тісну взаємодію із Службою автомобільних доріг для забезпечення сталого транспортного сполучення на автошляхах та надання допомоги водіям», – зазначив заступник директора департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України Сергій Осипенко.

Насамкінець наради Олександр Башкаленко вручив грамоти співробітникам служби цивільного захисту та подякував рятувальникам за самовіддану службу під час ліквідації надзвичайних ситуацій.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ