Інформація щодо ускладнення руху на дорогах Львівщини (станом на 09:00 31.01)

Інформація щодо ускладнення руху на дорогах Львівщини (станом на 09:00 31.01)

01.02.14 12:19 0 979
Протягом 28-29 січня внаслідок погіршення погодних умов на території області пов’язаних із сильним вітром та випаданням опадів у вигляду снігу порушене сполучення із населеними пунктами області. Зокрема, відсутній доїзд до 64 населених пунктів та ускладнений до 62 населених пунктів у 10 районах області.

Рух на дорогах державного та місцевого значення, в тому числі на дорозі Київ-Чоп забезпечений в повному обсязі. В Сокальському, Радехівському районах спостерігаються сильні пориви вітру, які місцями призводять до утворення снігових переметів, що ускладнюють рух по автодорогам.

Протягом 30 січня підрозділами ДСНС України для проведення робіт з розчищення доріг залучена важка спеціальна техніка в Сокальському та Бродівському районах. Технікою ГУ ДСНС України у Львівській області та 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС пройдено 76 км автодоріг та спільно з ДП «Львівській облавтодор» забезпечено розчистку та проїзд по автодорозі «Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква» на ділянці автодороги населеного пункту Острів, на межі Львівської області та ділянці дороги Броди - Підкамінь.

Упродовж доби рятувальниками здійснено буксирування 78 автотранспортних засобів, в тому числі 2 карет швидкої допомоги, 6 автобусів, 38 великовантажних автомобілів та 32 легкових автомобілів. Надано допомогу 210 особам.

На складних ділянках доріг у Сокальському та Радехівському районах працює 2 мобільні оперативні групи ГУ ДСНС України у Львівській області.

Рятувальники розгорнули 5 пунктів обігріву: 2 пункти на дорозі Київ-Чоп у Сколівському районі (Івашківський та Орявський перевали); 2 пункти – у м. Дрогобич по вул. Л.Українки та вул. П.Орлика та у м. Самбір на пл. І.Франка. Упродовж доби рятувальники надали допомогу 64 особам, які звернулися за допомогою до пунктів обігріву.

30 січня до виконання аварійно-рятувальних робіт від підрозділів ДСНС України, які дислокуються на території Львівської області, залучалось 162 рятувальники та 51 одиниця техніки, в тому числі техніка підвищеної прохідності та шнекороторна машина. Для проведення розвідки та моніторингу ситуації залучено снігохід.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Тернопілля: соцпрацівники ...

КОМЕНТАРІ