В Івано-Франківській області рятувальники вивільнили зі снігових заметів 40 транспортних засобів, надали допомогу 80 особам

В Івано-Франківській області рятувальники вивільнили зі снігових заметів 40 транспортних засобів, надали допомогу 80 особам

01.02.14 10:38 0 993
Протягом 30 січня та станом на 06:00 год. 31 січня працівниками пожежно-рятувальних підрозділів області здійснено 15 виїздів для надання допомоги водіям, транспортні засоби яких потрапили в снігові замети. Рятувальниками вивільнено зі снігових заметів 40 одиниць транспорту, в тому числі 3 автомобілі швидкої невідкладної медичної допомоги, надано допомогу 80 особам.

Зокрема, 30 січня о 10:00 год. на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №15 м.Снятин поступило повідомлення про те, що в с.Джурів в сніговий замет потрапив легковий автомобіль і водій просить допомоги. Рятувальники, прибувши до місця виклику, за допомогою спеціальної техніки та буксирувального тросу вивільнили легковик зі снігового замету на проїжджу частину дороги.

30 січня о 23:27 год. на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №2 м.Тисмениця поступило повідомлення, про те що на автодорозі в с. Підпечари Тисменицького району в сніговий замет потрапили 3 легкових автомобілі («Мерседес-Бенц», «Фіат», «ВАЗ 12») та 1 вантажний («ЗІЛ 131» ). Рятувальники, які прибули до місця виклику, за допомогою спеціальної техніки та буксирувального тросу вивільнили транспортні засоби зі снігових заметів.

Загалом для надання допомоги було залучено 24 одиниці техніки та 43 чоловіки особового складу пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС в області.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ