В Житомирській області рятувальники дбають про населення за допомогою пересувного пункту обігріву

В Житомирській області рятувальники дбають про населення за допомогою пересувного пункту обігріву

01.02.14 15:41 0 975
Протягом останнього тижня в області у зв’язку із різким пониженням температури почастішали випадки обмороження. З метою попередження нещасних випадків в умовах низьких температур та за ініціативи Управління ДСНС вулицями Житомира у місцях найбільшого скупчення людей їздить пересувний пункт обігріву на базі автомобіля «ЗіЛ-131». Всіх, хто потерпає від холоду, поять гарячим чаєм та запрошують погрітися. А рятувальники-психологи готові надати кожному, хто потребує, необхідну допомогу.

Найбільше відвідувачів таких пунктів поблизу місцевих ринків. Тут до рятувальників по гарячий чай, обігрів чи просто тепле слово підходять не тільки ті, хто не має даху над головою. Серед охочих погрітися чимало пенсіонерів, перехожих і працівників ринку.

Скуштувавши гарячого чаю і поспілкувавшись із рятувальниками, люди щиро дякують за допомогу і розуміння. А бійці ДСНС у відповідь нагадують їм про те, як треба поводитися під час морозів, щоб занадто низька температура не зашкодила їхньому здоров’ю. А також доводять до населення інформацію про те, що з початку року в області вже зафіксовано перші загибелі від обмороження.

І хоча, за прогнозами синоптиків, найближчими днями холоди мають піти на спад, рятувальники продовжують роботу щодо попередження нещасних випадків в умовах низьких температур.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинянин потрапив у ...
Наступна новина: Побитому львівському ...

КОМЕНТАРІ