Хмельницька область: рятувальники допомагають водіям витягувати автомобілі зі снігових заметів

Хмельницька область: рятувальники допомагають водіям витягувати автомобілі зі снігових заметів

01.02.14 11:59 0 949
30 січня на пункт зв’язку 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Волочиськ надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Рациборівка автомобіль швидкої допомоги разом із хворою потрапив у сніговий замет та не в змозі самостійно доїхати до місця призначення. Рятувальники, які негайно прибули до місця пригоди, за допомогою автомобіля підвищеної прохідності витягнули «швидку» та відбуксирували до Війтовецької дільничної лікарні.

Того ж дня, черговий караул 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Дунаївці на автодорозі між селами Іванківці та Велика Побійна на розчищену ділянку дороги витягнув шкільний автобус із 25 дітьми та поштовий автомобіль ГАЗ-52 із 2 пасажирами.

30 січня рятувальники Чемеровеччини поблизу с. Демківці зі снігового замету звільнили мікроавтобус «Opel Vivaro» в якому знаходилося чотири особи, з них – 2 дитини.

31 січня о 03:10 в районі станції Лісоводи Городоцького району у сніговий замет потрапив мікроавтобус «Mercedes Sprinter» із 8 пасажирами. Черговий караул 10-ї державної пожежно-рятувальної частини за допомогою автомобіля підвищеної прохідності евакуював мікроавтобус із снігового замету.

Загалом, до рятувальних робіт за добу було залучено 13 чоловік особового складу підрозділів Головного управління та 4 одиниці спецтехніки. Зі снігових заметів звільнено 39 людей та 4 транспортні засоби.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ