Чернівецька область: рятувальники провели благодійну акцію у дитячих будинках та соціальних установах

Чернівецька область: рятувальники провели благодійну акцію у дитячих будинках та соціальних установах

01.02.14 18:31 0 972
Окрім виконання основних завдань, поставлених на рятувальників, працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області постійно долучаються до проведення різноманітних благодійних акцій. Так, 31 січня вони вирішили допомогти вихованцям дитячих закладів та інших соціальних установ прибрати сніг, що після значних опадів накопився в чималій кількості на дахах будівель. У вільний від несення служби час, рятувальники завітали до притулку для дітей, Обласного будинку дитини та школи-інтернату № 2 в обласному центрі.

«Допомога рятувальників є дуже актуальною для нас, адже біьшу частину нашого обслуговуючого персоналу складають жінки і нам дуже важко впоратись із наслідками негоди самостійно» - зазначив директор Буковинського міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів Орест Микицей.

Окрім дитячих установ, працівники Управління ДСНС надали допомогу у Геріатричному пансіонаті, Центрі реабілітації інвалідів та Госпіталі інвалідів в Чернівцях.

Всього до проведення благодійної акції було залучено 60 осіб особового складу. Рятувальники не обмежилися лише обласним центром, такі ж акції були проведені і у районах області.

Під час надання допомоги, рятувальники не забули нагадати людям правила безпеки, яких потрібно дотримуватися.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ