На Рівненщині міліціонери повернули додому 13-річного підлітка

На Рівненщині міліціонери повернули додому 13-річного підлітка

01.02.14 17:49 0 960
Менше доби знадобилося правоохоронцям, аби відшукати 13-річного мешканця села Ільпінь Сергія, який покинув стіни рідної домівки.

Вночі з 29 на 30 січня 2014 року в міліції прозвучав тривожний дзвінок схвильованої 37-річної матері. Жінка повідомила, що її неповнолітній син ще напередодні в післяобідню пору пішов з дому і до цього часу не повернувся.

До слова, хлопець покидає домівку не вперше. Минуло трохи більше року як Сергій теж вирішив «прогулятись», а повернутись додому забув. Крім того, останній у Здолбунівському РВ УМВС перебуває на профілактичному обліку як дитина-правопорушник.

У міліції, отримавши повідомлення, на місце події направили слідчо-оперативну групу. Прибули туди й керівники УМВС та районного відділу. Відразу працівники міліції розпочали роботу з встановлення місця перебування зниклого хлопчини.

Малого шукача пригод начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Здолбунівського РВ УМВС Олег Дмитрук знайшов вранці в інтернет-клубі м. Здолбунів. Як виявилося, ніч він провів у одній із багатоповерхівок міста.

- На жаль, останнім часом почастішали випадки втеч неповнолітніх з домівок. Їх пошук – звична справа для нас, у якій головне відшукати малих втікачів у найкоротший термін, адже на вулиці сильний мороз. Крім того, потрібно виявити ті причини і умови, що змушують їх це робити, - зазначає Олег Дмитрук.

На даний час знайда вдома. Але не відомо, скільки ще він отак буде виходити з дому та забуватиметься повернутися назад…

Ярослава Ногачевська,

Здолбунівський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Коноплянка обрав ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ