У Львівській області червоноградський міський суд виніс вирок 27-річній жінці, яка "замінувала" полігон "Верещиця"

У Львівській області червоноградський міський суд виніс вирок 27-річній жінці, яка "замінувала" полігон "Верещиця"

01.02.14 10:49 0 1033
Червоноградський міський суд виніс вирок 27-річній жінці, яка повідомила про неправдиве замінування навчально-тренувального полігону «Верещиця» Львівського державного університету внутрішніх справ України.

Так, 1 жовтня, о 09.10 годин, 27-річна мешканка Червонограду зателефонувала з мобільного телефону на оперативний номер «102» та повідомила, що вона замінувала навчально-тренувальний полігон «Верещиця» Львівського державного університету внутрішніх справ України, який розташований в селі Верещиця Яворівського району Львівської області.

На місці подіїї працювала слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти НДЕКЦ при ГУМВС України у Львівській області та представники інших служб. Вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності).

В ході проведеного досудового слідства між прокурором та підозрюваною було укладено угоду про визнання винуватості. Відповідно до даної угоди жінка визнала свою вину у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.259 КК України.

Враховуючи, те що жінка повністю визнала свою провину Червоноградський міський суд визнав її винною у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.259, та призначив їй покарання у вигляді двох років позбавлення волі зі звільненням на підставі ст.75 КК України від відбування покарання з іспитовим терміном на 1 рік.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ