Тернопільські міліціонери привітали ветерана з 70-річним ювілеєм

Тернопільські міліціонери привітали ветерана з 70-річним ювілеєм

01.02.14 08:54 0 1131
У день свого народження, який святкує наприкінці січня, Григорій Ярославович Рокочий із Борщівського райвідділу міліції завжди готовий прийняти гостей. Навідуються діти, родичі, друзі, товариші з якими працював. Та сімдесятий ювілей зустрів ще й у колі співробітників райвідділу, де відслужив тридцять чотири роки.

- Чимало ветеранів райвідділу досі ведуть активну громадську діяльність, працюють з молодими співробітниками міліції, відстоюють права своїх товаришів у ветеранських організаціях. Але є й такі, хто за станом свого здоров’я змушений обмежитися живим спілкуванням тільки з рідними та близькими, – розповідає начальник сектору кадрового забезпечення борщівської міліції Валерій Вишневський. – Серед них – Григорій Ярославович Рокочий. Ветеран тридцять чотири роки свого життя віддав міліцейській службі. Пройшов усі щаблі нелегкої професії, працюючи дільничним, слідчим, черговим, оперуповноваженим. На заслужений відпочинок пішов з посади начальника карного розшуку.

Роки виснаженої праці не минули безслідно. Втрачене здоров’я уже не повернути, але ветеран радіє кожному дню, який дарує йому доля, і вчить молодих любити життя.

- Дякувати Богу, я зустрів свій сімдесятий ювілей, – ділився роздумами Григорій Рокочий. – Прожито і зроблено немало, але найбільше тішить, що справа мого життя не була марною. На здобутках і досвіді таких ветеранів як я розвивається міліцейська служба.

Зі словами подяки про те, що пам’ятають, пенсіонер звернувся до керівника Борщівського райвідділу внутрішніх справ Петра Фурмана, котрий разом з начальником сектору кадрового забезпечення Валерієм Вишневським та представницею ветеранської організації Валентиною Дейнекою приїхали привітати ювіляра.

Як годиться, за святковим столом звучали щирі вітання, сердечні побажання, спогади про минуле і оптимістичні надії на майбутнє.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Пенсія на ...
Наступна новина: У Рівненській області в ...

КОМЕНТАРІ