В Закарпатській області свалявські даішники попереджають про складні дорожні умови

В Закарпатській області свалявські даішники попереджають про складні дорожні умови

01.02.14 18:00 0 989
«На сьогоднішній час головною причиною аварій стають не водії або пішоходи, а незадовільний стан дорожнього полотна та важкі погодні умови»,-каже начальник ВДАІ Свалявського району Сергій Стежковий.

Свалявські правоохоронці постійно вживають заходів з виявлення причин і умов, що створюють аварійність на дорогах Свалявського та Воловецького районів.

Днями співробітники ДАІ Свалявського РВ УМВС провели позачергове обстеження доріг, до якого залучили представників Свалявського райавтодору та ДРП "Воловець".

В результаті проведеної роботи було виявлено ряд суттєвих недоліків, які безпосередньо впливають на безпеку дорожнього руху. Даішники встановили, що стан доріг в зимовий період незадовільний, а по них цілодобово рухається пасажирський транспорт і пішоходи. Таким чином, в будь-який час можна очікувати дорожньо-транспортні пригоди, які ведуть не тільки до матеріальної шкоди, але і до важких наслідків для життя і здоров'я громадян.

За результатами проведеного обстеження на усунення виявлених недоліків у відповідні організації видано низку приписів. Також притягнуто до адміністративної відповідальності одного посадовця.

Для відповідного реагування проінформовані райдержадміністрація та прокуратура Свалявського та Воловецького районів. Надано пропозиції щодо розгляду питання стану утримання вулично-дорожньої мережі та виділення коштів на ліквідацію ям на дорогах та вчасного розчищення доріг від снігу.

Сергій Кубаш,

Свалявський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ