В Закарпатській області телефонні шахраї видурюють гроші в громадян

В Закарпатській області телефонні шахраї видурюють гроші в громадян

03.02.14 16:10 0 810
Щоб залагодити справу відносно сина, який нібито потрапив у біду, ужгородка повинна була перерахувати 10 000 гривень на рахунок шахрая.

«Ваш син потрапив у біду, а саме побив чоловіка, і для того, щоб залагодити справу, потрібно заплатити 10000 гривень»,-такі слова почула 57-річна мешканка Ужгорода, якій після опівночі зателефонував на мобільний невідомий.

Почувши такі слова, жінка відразу зателефонувала синові. Чоловік був здивований розповіддю схвильованої матері та повідомив, що він знаходиться вдома, у нього усе в порядку, і ніяких проблем він не має...

Про пригоду жінка повідомила правоохоронцям. Міліція закликає громадян бути обачними й не піддаватися на подібні пропозиції невідомих пройдисвітів. Краще відразу ж зателефонувати рідним і поцікавитись, що з ними трапилося.

Якщо вам зателефонували невідомі та під різними приводами просять перерахувати гроші–не гайте часу, дзвоніть на 102, або зверніться до міліції. Ваше повідомлення допоможе оперативно знайти злочинця та збереже ваші кошти.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рейтинг АТР: Долгополов ...

КОМЕНТАРІ