Закарпатська міліція продовжує відбір абітурієнтів для вступу в міліцейські вузи

Закарпатська міліція продовжує відбір абітурієнтів для вступу в міліцейські вузи

03.02.14 18:25 0 775
Управління кадрового забезпечення УМВС області спільно з кадровими підрозділами міськ-райвідділів міліції відбирає кандидатів з числа учнівської молоді (учні 11-х класів) загальноосвітніх шкіл, профтехучилищ та коледжів, військовослужбовців Збройних сил, звільнених у запас, для вступу у 2014 році на денну форму навчання (державне замовлення) у вищі навчальні заклади МВС України.

Основні вимоги до кандидатів: вік від 17 до 24 років, успішність 8-10 балів, особиста дисциплінованість, соціальна зрілість, бажання працювати в органах внутрішніх справ, фізична та психологічна підготовленість. Результати незалежного тестування з предметів: українська мова та література, історія України, іноземна мова або математика. Іспит з фізичної підготовки та співбесіда.

Термін навчання у ВНЗ системи МВС–4 роки. Після закінчення навчання випускники отримують диплом освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" за спеціальністю "Правознавство" або "Правоохоронна діяльність" з присвоєнням спеціального звання "лейтенант міліції". Після цього вони направляються на практичну роботу в УМВС України в Закарпатській області і призначаються на посади відповідно до набутого фаху (слідчі, дільничні інспектори міліції, оперуповноважені карного розшуку, боротьби з економічною злочинністю, кримінальну міліцію у справах неповнолітніх, боротьби з незаконним обігом наркотиків, експерти, державтоінспектори, психологи, інспектори інформаційно-аналітичних та штабних підрозділів).

Обов'язкова наявність приписного свідоцтва (військового квитка) для осіб чоловічої статі.

Торік Міжгірським районним відділом міліції було відібрано 17 осіб з числа цивільної молоді, з яких вісім пройшли перевірку в УМВС області, і їх матеріали були направлені у ВНЗ МВС України. За результатами вступних іспитів на навчання вступили 4 кандидати.

Також відібрано одного абітурієнта для вступу до ВНЗ МВС України заочної форми навчання з числа працівників Міжгірського РВ УМВС-сержанта міліції Івана Легоша.

Марія Ньорба

Міжгірський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ