В Закарпатській області рахівські правоохоронці викрили діяльність наркопритону

В Закарпатській області рахівські правоохоронці викрили діяльність наркопритону

03.02.14 17:32 0 677
В підсобному господарському приміщенні 20-річного рахівчанина збиралися наркозалежні, щоб отримати чергову дозу «кайфу» від вживання марихуани.

Нещодавно Рахівськими правоохоронцями розпочато кримінальне провадження за незаконний збут наркотичної речовини–канабісу. В ході розслідування даного факту дільничними інспекторами міліції спільно з групою боротьби з незаконним обігом наркотичних речовин було встановлено, що мешканець Рахова надавав господарське приміщення для вживання групою осіб марихуани.

Правоохоронці з даної будівлі вилучили залишки канабісу та пристрій для вживання даної наркотичної речовини.

Як повідомив начальник Рахівського райвідділу міліції підозрюваний у скоєному зізнався та щиро розкаюється, однак це не звільняє його від відповідальності. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.317 Кримінального кодексу України, дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна.Наразі проводиться перевірка, щодо виявлення можливих інших фактів діяльності підозрюваного у сфері незаконного обігу наркотичних речовин.

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ