Рух транспорту на дорозі Київ-Чоп (ділянці від м. Броди до с. Хватів) здійснюється у реверсному режимі

Рух транспорту на дорозі Київ-Чоп (ділянці від м. Броди до с. Хватів) здійснюється у реверсному режимі

03.02.14 18:57 0 709
Департамент з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації інформує, що станом на 12.00 1 лютого 2014 року системи життєзабезпечення області функціонують без порушень, за винятком:

Унаслідок сильного вітру (поривами до 25-30 м/с) у Бродівському, Городоцькому, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Пустомитівському та Сокальському районах області знеструмлено 39 населених пунктів, з них: 28 повністю та 11 частково.

Рух на автомобільних дорогах державного значення, зокрема Н-17 Львів – Радехів – Луцьк та Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква до межі з Волинською областю, забезпечено, за винятком:

- враховуючи подальше ускладнення погодних умов та зміну напрямків і швидкості вітру (понад 20 м/с) для забезпечення проведення робіт з розчистки доріг від снігу за зверненням Служби автомобільних доріг у Львівській області Управлінням ДАІ ГУ МВС України у Львівській області тимчасово обмежено рух автомобільного транспорту, а саме: з 15.00 31.01.2014 рух транспорту на ділянці міжнародної автомобільної дороги державного значення М-06 Київ-Чоп (440-460 км) – від м. Броди до с. Хватів здійснюється у реверсному режимі, колонами до 20 автомобілів різного класу;

- відсутній проїзд автотранспорту з 13.00 31.01.2014 на регіональній автомобільній дорозі державного значення Р-39 Броди-Тернопіль на ділянці Броди – кордон з Тернопільською областю та на обласній автомобільній дорозі місцевого значення О140103 Ясенів-Золочів.

У зв’язку з сильним вітром та хуртовиною на окремих ділянках доріг загального користування на території 10 районів області, а саме: у Бродівському, Буському, Жовківському, Перемишлянському, Золочівському, Миколаївському, Мостиському, Перемишлянському, Радехівському та Сокальському районах періодично утворюються перемети. Внаслідок цього на цей час відсутній доїзд до 142 та ускладнено доїзд до 60 населених пунктів області.

До снігоочисних робіт на дорогах області від ДП “Львівоблавтодор” протягом 01 лютого поточного року залучено 172 одиниці снігоприбиральної техніки та 304 особи.

Крім цього, Службою автомобільних доріг у Львівській області, ДП “Львівоблавтодор” та місцевими райдержадміністраціями додатково залучено відповідно до укладених угод 81 одиницю снігоочисної техніки від суб’єктів господарювання.

До виконання аварійно-рятувальних робіт від підрозділів ДСНС України, які дислокуються на території Львівської області 01 лютого 2014 року залучено 52 од. техніки та 161 осіб.

Обласною державною адміністрацією організовано взаємодію з командирами військових частин МО України (Академія Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, в/ч А3817, А0998, А2595) та Т0110 Мінінфраструктури України. Від цих частин 01 лютого залучено 3 од. техніки та 7 осіб:

Керівництвом обласної державної адміністрації, Службою автомобільних доріг у Львівській області у взаємодії з райдержадміністраціями та органами місцевого самоврядування із залученням підрозділів ДСНС України, Міністерства оборони України, Мінінфраструктури України та суб’єктів господарювання, вживаються заходи з розчистки доріг та забезпечення доїзду до всіх населених пунктів на території області.

Ситуація контрольована.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ