На Хмельниччині вогнеборці ліквідували пожежу гаражів

На Хмельниччині вогнеборці ліквідували пожежу гаражів

03.02.14 17:38 0 771
31 січня о 21:28 до служби порятунку «101» у Хмельницькому надійшло повідомлення про пожежу гаражів приватного підприємства по вул. Пілотська, 2.

Невідкладно до місця події прибули 8 відділень пожежно-рятувальних підрозділів обласного центру та району. На час прибуття підрозділів горів дах будівлі на площі 250 кв.м.

Рятувальники в складі 3-х ланок газодимозахисної служби невідкладно приступили до гасіння пожежі. Одночасно з цим вогнеборці врятували від знищення вогнем 2 легковики та вантажівку, що знаходились поряд, а також не допустили поширення вогню на будівлі гаражів Подільської регіональної митниці, що знаходились в кількох метрах від палаючої будівлі.

Пожежу локалізовано о 21:42 та ліквідовано о 21:53.

Швидкому поширенню вогню сприяв сильний вітер, а ускладнюючими факторами гасіння пожежі були велика горюча навантага, сильне задимлення, обрушення конструкцій даху та низька температура повітря (-210С).

Ймовірна причина загоряння – коротке замкнення електромережі.

Всього до ліквідації пожежі залучались 28 чоловік особового складу ДСНС, 8 одиниць пожежної техніки, оперативна група ГУ ДСНС, слідчо-оперативні групи міліції, прокуратури, аварійна служб електромереж.

Нещасних випадків на пожежі не було.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Чернівці: Відключення від ...

КОМЕНТАРІ