Ставицький: Україна підпише угоду з Chevron в середині березня

Ставицький: Україна підпише угоду з Chevron в середині березня

03.02.14 19:12 0 732
Операційну угоду з видобутку сланцевого газу з американською нафтогазовою компанією Chevron Україна планує підписати в березні. Про це заявив виконувач обов’язків міністра енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«У нас угода відпрацьована, в середині березня 2014 підпишемо... Я так розраховую, що за перший квартал ми цю роботу виконаємо», – сказав Ставицький.

Також в. о. міністра повідомив, що минулого тижня була затверджена інвестиційна програма на 2014 рік компанії Shell, яка вже займається розробкою Юзівського родовища на сході України.

«Геофізичні роботи на території Юзівської площі вже ведуться. І (в інвестиційній програмі компанії) закладено буріння трьох свердловин в цьому році», – зазначив Ставицький.

Наприкінці листопада Україна підписала угоду про розподіл продукції з Chevron, яка, за словами українських чиновників, має намір вкласти близько 10 мільярдів доларів у видобуток вуглеводнів у західних регіонах країни, однак ця угода не дозволяє компанії розпочати безпосередню розробку Олеської площі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ліга ВТБ. "Донецьк" ...
Наступна новина: Іран продовжить переговори ...

КОМЕНТАРІ